Tuloksia

[2010-2017]
[2009-2007] [2006] [2005] [2004] [2003]Vuosi 2016

VISAKOIVUN BESITO DULCE - ROP

02.09.2016: Näyttely Kiovassa, Ukrainassa

Kiovassa oli kolmipäiväinen koiranäyttely 2. - 4.9.2016. Visakoivun Becito Dulce oli kaikkina kolmena päivänä rotunsa paras ja Visakoivun Gorguera De Seda VSP. Visakoivun Gran Trampa Del Amor oli kahtena päivänä PN 2 ja sai CAC sekä VACAn. Ensimmäisenä päivänä Ansa oli vähän pallo hukassa, eikä esiintynyt, joten tyttönen sai tyytyä EHon. Kaikista mukana olleista tuli Ukrainan valioita ja lisäksi valionarvon saivat edellisellä käyntikerralla mukana olleet koirat, jotka tällä välillä olivat valioituneet Suomessa. UA CH vahvistettiin siis myös Visakoivun Querido Amigolle, Pillowtalk's Fire N'Icelle ja Living Dream's Rosalindelle. Kotiin tuli siis kuuden valion arvot kaiken kaikkiaan. Ei huono matka ollenkaan.

Vuosi 2015

VISAKOIVUN ENBRINA CARELIANA - PN 2, 2 x CAC, BY CH ja 2 x VACA

13.07.2015: Koiranäyttely Minskissä

Olimme Minskissä 6. ja 7.6.2015 viiden koiran kanssa ja toimme kotiin neljä uutta Valkovenäjän valiota. Valioituneet koirat olivat: Viskoivun Querido Amigo, Visakoivun Besito Dulce, Visakoivun Enebrina Careliana ja Paw's Mystery Raffaela Aime. Ensimmäisenä päivänä Visakoivun Besito Dulce oli ROP ja Paw's Mystery Raffaela Aime VSP. Toisena päivänä Rafaella oli ROP ja Noa VSP.

Vuosi 2014

PILLOWTALK'S FIRE N'ICE - ROP, CAC, CACIB ja BY GR CH

22.02.2014: Näyttely Minskissä Valkovenäjällä

Fifi oli ROP lauantaina, mutta sunnuntaina 23.2. voiton vei Smötkyn Riikon Mustikka, Sulo. Visakoivun Estrella Eterea, Hilla, oli sunnuntaina pn 1 ja sai CAC. Fablecastle's Karlsson På Taket, Kasper, oli pu 2 ja sai VACAn. Fifi jäi kolmanneksi ja sai CACn sekä tuli BY GR CHsi. Reissu oli hauska ja jokainen sai jotakin, eli kaikin puolin onnistunut.

Vuosi 2013

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - ROP veteraani

14.12.2013: Messukeskus Nordic Winner

Ville teki sen taas, sillä Messarin näyttelyssä lauantaina Ville oli ROP veteraani. Samalla Villestä tuli Pohjoismainen voittajaveteraani. Kiitos Pialle jälleen kerran ja Villen esittäjälle myös parhaimmat kiitokset pojan esittämisestä.

 

PILLOWTALK'S FIRE N'ICE - Pu 2, CAC, VACA

28.09.2013: Näyttely Romaniassa

Lauantaina 28.9. olimme Romaniassa, Aradissa näyttelyssä. Rosi oli PN 2 ja sai CACn sekä CACIBin. Rosista tuli Romanian valio. Romi, Living Dream's Romilda oli PN 1 junioriluokasta ja sai jun CACn. Pillowtalk's Fire N'Ice oli PU 2, sai CACn ja VACAn. Myös Fifistä tuli Romanian muotvalio. Seuraavana päivänä Fifi oli ROP CACn ja CACIBIn kera ja Rosi PN 1, sai CACn ja CACIBIn. Romista tuli junior muotovalio ja Rosista sekä Fifistä tuli Romanian GR MVAoita.

 

VISAKOIVUN QUERIDO AMIGO - SERT ja FI MVA

07.09.2013: Lets Go näyttely, Vantaa

Milosta tuli valio Vantaan näyttelyssä Hakunilassa. Myös Living Dream's Rosalinde sai SERTin samassa näyttelyssä, joten hieno päivä meillä oli muutenkin, kuin sään puolesta.

 

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - ROP-veteraani

25.08.2013: Kaivopuiston näyttely

Jälleen Ville oli ROP-veteraani ja tällä kertaa Kaivopuiston näyttelyssä. Kasvattajryhmä tuli neljänneksi ja sai KPn.

 

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - ROP-veteraani

14.07.2013: Hyvinkään koiranäyttely

Ville teki sen taas, poika oli jälleen kerran ROP-veteraani. Muutkin koirat pärjäsivät ihan mukavasti: Pillowtalk's Fire N'Ice oli PU 4 VARASERTIN kera, Pillowtalk's Cher Mon Coeur oli luokkansa kolmas SAn kera, Living Dream's Rosalinde samoin luokkansa kolmas SAn kera ja eka kertalainen Yo Soy Silfide Serena yllätti iloisesti olemalla paras narttu neljä. Living Dream's Romilda sai EHn, kun on vielä niin pikkuinen ja temppuvaihdekin meni päälle pöydällä. Kiitokset kaikille mukana olleille mukavasta päivästä.

 

PILLOWTALK'S FIRE N'ICE - ROP

21.04.2013: Näyttely Ukrainassa

Piipahdimme Ukrainassa Kiovassa näyttelyssä 20.-21.4.2013. Ensimmäinen päivä meni huonosti, sillä tuomari ei pitänyt yhdestäkään koirastamme. Toisena päivänä Fifi oli ROP, Milo (Visakoivun Querido Amigo) sai CACn ja VACAn. Living Dream's Rosalinde oli paras narttu 1 ja sai CACn sekä CACIBin. Living Dream's Romilda oli ROP-juniori ja sai JCACn.

Vuosi 2012

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - ROP-Veteraani

08.12.2012: Messukeskuksen näyttely

Ville sai taas uuden sulan "hattuunsa" voittamalla veteraanit Messukeskuksen näyttelyssä. Olen jo seonnut laskuissa, kun olen yrittänyt pysyä Villen perässä sen kilpailuissa. Tänä vuonna poika kuitenkin sai pari uutta valion arvoa entisten lisäksi. Kaksitoista vuotiaalta oikein hienosti. Kiitokset taas kerran Pialle Villen pitämisestä esillä kehissä.

 

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - ROP-veteraani

26.08.2012: Kaivopuiston näyttely

Ville juhli jälleen kerran ROP-veteraani tulosta - onnea ja kiitos Pialle jälleen kerran sekä kiitokset kaikille niille muillekin ihmisille, jotka ovat omalla panostuksellaan auttaneet Ville pärjäämään näyttelyissä! Myös muut kasvattimme pärjäsivät ihan hienosti, sillä kaikki saivat ERIn ja Viskoivun Reina Del Universo oli lisäksi neljäs junnuluokassa. Näyttelypäivänä oli kerrankin kaunis ilma! On Kaivarissa ollut kauniita näyttelypäiviä ennenkin, mutta satanut niin monesti, että enemmän on jäänyt muistoihin Kaivarin sade- ja ukkossäät, joista riittää edelleen tarinoita.

 

VISAKOIVUN MIILO SOLSTRAND - ROP

10.06.2012: Näyttely Kaliningradissa

Kävimme kesäkuussa Kaliningradissa näyttelyssä ja toimme kotiin yhden ROPin ja yhden PN 1, joista ROP oli Miilo ja PN 1 Coco, eli Liveoak's Color Of Love. Kumpikin sai CACn ja CACIBin. Matka oli ikimuistoinen ja jännittävä, onhan paikka entinen Saksan Köningsberg, joka kuuluu nykyisin Venäjälle.

 

LIVEOAK'S COLOR OF LOVE - ROP

26.05.2012: Näyttely Moletaissa, Liettuassa

Moletain näyttelyssä Coco oli lauantaina ROP CACn ja CACIBin kera. Miilo (Visakoivun Miilo Solstrand) oli PU 1 CACn ja CACIBin kanssa. Turkki ei Montylla vielä riittänyt muuhun, kuin EHon. Sunnuntaina Coco oli PN 1 ja sai jälleen CAC + CACIBin. Miilo oli PU 2 CACn ja VACAn kanssa. Montyn palkinto pysyi EHna. Cocosta tuli Liettuan valio.

 

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - VSP-veteraani

21.04.2012: Havannalaiset ry:n erikoisnäyttely

Ville oli Erikoisnäyttelyssä VSP-veteraani, hienoa Ville! Onnittelut Pialle, Villen omistajalle!

Vuosi 2011

VISAKOIVUN ZURRIAGO DE ORO - VSP, Pohj V-2011, Pohj Vet V-2011, Ruotsin Muotovalio

10.12.2011: Tukholma, Pohjoismaiden voittajanäyttely

Ville tuli, näkyi ja voitti! Voiko enempää enää toivoa, kun 11 vuotias veteraani voittaa vastakkaisen sukupuolen, voittaa veteraanit Pohjoismaiden voittajanäyttelyssä ja siinä sivussa tulee Ruotsin valioksi? Pialle suuret kiitokset siitä suuresta ilosta, mitä Villen näyttelyttäminen on antanut kasvattajalle.

 

VISAKOIVUN MIILO SOLSTRAND - PU 1, CAC, CACIB

08.10.2011: Näyttely Romania, Arad

Romaniassa, Aradissa vierailimme 8. ja 9.10. näyttelyssä. Ensimmäisenä päivänä Miilo oli AVO ERI 1, PU 1, CAC, CACIB, Essi VAL ERI 2, RCAC, Milo (Visakoivun Querido Amigo) JUN ERI, JCAC, Venla (Sahranda Barbarea Verna) JUN ERI, JCAC, ROPJ ja ROP. Toisena päivänä Essi oli VAL ERI 1, PN 1, CAC, CACIB, ROP, RO MVA, Miilo AVO ERI 1, PU 1, CAC, CACIB, RO MVA, Milo JUN ERI 1, JCAC, ROP J, RO JMVA ja Venla JUN ERI 1, JCAC, RO J MVA. Kiitokset Pirjolle ja muille matkakumppaneille mukavasta seurasta pitkällä matkalla, oli hauskaa...

 

LIVEOAK'S COLOR OF LOVE - VAL ERI 2 SA PN 3 SERT FI MVA

11.09.2011: Porvoon näyttely

Viime sunnuntaina Coco teki hattutempun: Ensimmäisessä näyttelyssään Suomessa se sai ERIn valioluokassa, tuli toiseksi SAlla, oli paras narttu 3, sai SERTin ja tuli Suomen valioksi. Coco on käynyt ulkomailla näyttelyissä ja sillä on muutaman maan valion arvo plakkarissa, mutta Suomessa se oli nyt ensimmäistä kertaa kehässä. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisten pentujensa kanssa se innostui nakertamaan toisen takajalkansa täysin kaljuksi. Kesti yli kaksi vuotta, ennen kuin karvat kasvoivat ennalleen ja voimme taas esiintyä näyttelyissä.

 

VISAKOIVUN KENNEL - ROP-kasvattaja

03.07.2011: Karjaan näyttely

Mukana olivat seuraavat koirat: Visakoivun Zurriago De Oro, VET ERI 1 SA PU 3 VSP veteraani. Visakoivun Miilo Solstrand, NUO ERI 1 SA. Visakoivun Infanta Purpurea, AVO ERI 3 SA. Visakoivun Opera Prima, VAL ERI 1 SA. Kiitokset kaikille mukana olleille mukaville ihmisille avusta ja seurasta Karjaalla.

 

VISAKOIVUN KENNEL - ROP kasvattaja

02.07.2011: Näyttely, Tuusula

Tuusulan näyttelyssä kasvattajaluokassa olivat seuraavat koirat: Visakoivun Opera Prima, VAL ERI 1 SA. Visakoivun Miilo Solstrand, NUO ERI 1 SA. Visakoivun Infanta Purpurea, AVO ERI 1 SA PN 3. Visakoivun Zurriago De Oro, VET ERI 1 SA PU 3 ROP-veteraani. Näyttelyssä mukana oli myös Visakoivunun Popelina Plateada, joka sai ERIn. Kiitos kaikille mukana olleille kasvattien omistajille ja muille ihmisille, jotka auttoivat meitä monin eri tavoin. Erityiskiitos Pirjolle havanesiemme esittämisestä.

 

VISAKOIVUN OPERA PRIMA - 4.6. ROP, CAC, CACIB. 5.6. VSP, CAC, CACIB

04.06.2011: Näyttely Valkovenäjä, Minsk 4. ja 5.6.11

Mukana olivat myös Visakoivun Querido Amigo, joka molempina päivinä oli ROP pentu.
Visakovun Miilo Solstrand sai 4. päivä erin ja 5. päivä oli ROP ja sai CACn sekä CACIBIN.
Living Dream's Rosalinde oli 4. päivä PN 2, sain CACn ja VACAn. 5. päivä Rosalinden tulos oli sama. Saharanda Barbarea Verna oli kumpanakin päivänä ROP Juniori ja sai juniori CACn saavuttaen BY juniori valion arvon. Visakoivun Opera Primasta ja Living Dream's Rosalindestä tuli molemmista BY muotovalio.

 


Vuosi 2010


Ukraina,Kiova18.4.2010
tuomari Petru Munteau,

Visakoivun X-Te Prinzessin VAL PN 1, CAC, CACIB, ROP, UA CH
Visakoivun Estrella Eterna, AVO EX PN 2, CAC, VACA, UA CH.
(omistaa Kirsti Koivu ja Taru Vainio)

Ukraina, Kiova: 17.4.2010,
tuomari Susanne Kuratko,

Pillowtalk's Just Like Rodolfo Valentino, NUO EX PU 1, CAC, CACIB
Visakoivun Estrella Eterna, AVO PN 2, CAC, VACA
(omistaa Kirsti Koivu ja Taru Vainio)
Visakoivun X-Te Prinzessin, VAL
PN 1, CAC, CACIB, ROP.

 
You may not copy or use any of the content without the owner's permission

Copyright © Visakoivun kennel
Webbmaster Bigi