border="0">

Historiaa

Visakoivun kennelin ensimmäinen koira oli shih tzu narttu FIN MVA Capella Philomena, joka tuli taloon keväällä 1970. Ensimmäinen basenji oli KANS & POHJ MVA Azenda Gilt Edge, jonka Margaret Christy-Davies ystävällisesti suostui lähettämään meille astutettuna syksyllä 1973. "Takke" sai seitsemän pentua, jotka aloittivat Visakoivun basenjien "Suomen ja maailman valloituksen".

Vuonna 1986 Visakoivun kennel sai ensimmäisen cavalierinsa FIN & EST MVA Anncourt Belly Dancerin, jonka tyttärentyttären pojantytär Hamingjor Nolana asuu tänä päivänä luonamme.

Vuonna 1981 Visakoivun kennelille myönnettiin Vuolasvirta-palkinto basenjien kasvatustyöstä - palkinnon numero on 44.

Näiden vuosien varrella Visakoivun kennel on kokenut sekä iloja että suruja, myös tappioita ja suurenmoisia voittoja, mutta kaikenkaikkiaan saldo on voimakkaasti positiivinen ja katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen uskoen, että tämä harrastus koirien parissa antaa edelleen sisältöä elämään.


Kasvatustyössämme pyrimme mahdollisimman hyvään terveyteen, erinomaiseen luonteeseen ja kauniiseen ulkonäköön. Etsimme kasvateillemme aktiivisia ja näyttelyistä kiinnostuneita koteja, mutta tärkeintä kotien valinnassa on kuitenkin se, että koira varmasti hoidetaan hyvin.

Visakoivun kennel on palkittu Suomen Koirankasvattajat ry:n kasvattajapalkinnolla 26.2.2006

Visakoivun kennel on saanut toisen, havannankoirien kasvatustyöstä myönnetyn, Vuolasvirta palkinnon 12.12.2010. Palkinnon numero on 751.


Visakoivun bichon havanaisit ovat tähän mennessä saavuttaneet seuraavat tittelit: 14 KANS MVA, 3 MULTI MVA, 14 FIN MVA, 6 RUS MVA, 2 S MVA, 1 DK MVA, 6 EST MVA, 11 LTU MVA, 8 LV MVA, 3 UKR MVA, 2 SVN MVA, 7 BY MVA, 3 BY GR MVA, 1 BY JUN MVA, 1 AM MVA, 1 ROM, 1 RO J MVA, 1 FINJV, 5 BALTV, 8 LTUV, 6 LVV, 1 LVJV, 3 NevskyV, 1 UKRV ja 2 BLRV.


KANS & FIN & S & RUS & EST & LV & LTU & BLR MVA BALTV-97
Visakoivun Joya Unica sekä Kirsti Koivu


 
You may not copy or use any of the content without the owner's permission

Copyright © Visakoivun kennel
Webbmaster Bigi