tarina havanaisistamme

Visakoivun kennelin ensimmäiset bichon havanaisit syntyivät alkuvuodesta 1990. Pentujen emä on Jumping Lady of My Lovely's ja isä Incredible Cubano of My Lovely's. Pennuista kotiin jäi Visakoivun Vistaria.

Toinen Hollannista tuotu narttumme Venusta of the Frisian Moorlands on äitinä myös kotona olevalle Visakoivun Dona Caprichosalle, jonka isä on Capricho O'Gaviota. Kotiin jäi myös Dona Caprichosan tytär Visakoivun Joya Unica, jonka isä on Pillowtalk's Perla Puro.


FIN & EST & LV & LTU MVA LTUV-98
Visakoivun Dona CaprichosaJoya Unica sai yhden ainoan narttupennun Bellezza's Almondeye Amoryn kanssa, eikä ollut muuta vaihtoehtoa, kuin pitää Visakoivun Tiny One kotona - eihän ainoata vauvaa voi antaa pois.

Kotona asuu myös Venustan tytär Visakoivun Kilo de Alegria, mutta valitettavasti sen näyttelyura on olematon pentuna putoamisen seurauksena tulleen jalkavamman vuoksi.


Visakoivun kennelin kasvattajaryhmä Minskissä 25.11.2000:
BIS 1 (lauantain voittaja). Edessä Visakoivun Joya Unica,
& Tiny One ja takana Onda Ancarada.


Kotonamme asuu myös KANS&LTU&UKR&EST&LV MVA, LvV-05 Pillowtalk's Mui Vita, eli kotoisammin Marlie. Marlie on yhteisomistuksessa Taru Vainion kanssa.

Laumaamme kuuluvat myös Visakoivun Zurriago de Oro "Ville", Visakoivun Yo Soy Querido "Rido", Visakoivun Gloria Gloriosa "Glory" ja Visakoivun Habia Una Vez "Hippu".

1.10.04 Pillowtalk's Berry Bear ("Bearsi") lähti kotiin Saksaan Suomen ja Eestin valion arvoilla varustetttuna ja jätti ison tyhjän paikan perheeseemme. Paikalle tuli hiukan täyttöä, kun Saksasta tuli 3.10.04 takaisinpäin kaksi komeata poikaa: KANS MVA, LTUV-05, LVV-05 Pillowtalk's Mr. Milky-Way ("Max") ja Pillowtalk's Schneeman ("Manni"). Max on väriltään valkoinen-soopeli ja Manni lähes puhtaan valkoinen.

Kansainvälisen muotovalion arvon saavuttanut Max ja Manni palasivat kotiin Saksaan 21.4.06 ja jälkeenjäänyttä tyhjää tilaa tulivat täyttämään 23.4.06 Pillowtalk's Leon ja Pillowtalk's Gold Stern, joista jälkimmäinen jää pysyvästi kotiin. Leon palaa aikanaan Saksaan, mutta täällä ollessaan pikkumies on tarjolla käytettäväksi tutkituille neidoille, samoin Paulo. Molemmilla on näyttelytulokset ja terveystarkastukset kunnossa.

Uusimmat jäsenet laumassamme ovat vuonna 2007 syntyneet Liveoak's Goin' South ("Henry") ja Visakoivun X-te Prinzessin ("Essi"). 
You may not copy or use any of the content without the owner's permission

Copyright © Visakoivun kennel
Webbmaster Bigi